Kaip greitai išvalyti druskų nuosėdas iš organizmo?
Noriu perspėti, jog šį metodą sugalvojau ne aš. Jis jau kelis dešimtmečius keliauja iš lūpų į lūpas ir yra vadinamas įvairiai: organizmo valymas ryžiais, Tibetietiškas organizmo valymas ryžiais ir panašiai.
Liaudies išmintis byloja, jog šis organizmo valymo receptas mus pasiekė iš Tibeto lamų lūpų. Yra ir tokių, kurie teigia, jog tai jogų naudojamas organizmo valymo receptas. Nežinau kuria versija tikėti, tačiau iš esmės tai vienas iš organizmo valymo būdų, kuris nedaro mūsų organizmui didelės žalos. Jūs tiesiog valgote mirkytus ryžius, kurie yra gamtos duotas natūralus sorbentas, sugeriantis nereikalingus ir kenksmingus junginius iš mūsų virškinamojo trakto. Mėgstantys šį organizmo valymo būdą teigia, jog po keturiasdešimties tokio valymosi dienų sumažėja sąnarių skausmai. O papildomai nukrenta ir keli kilogramai sąnarius varginančio svorio. Kai kas pastebi, jog po tokios ,, detoksikacijos" pagerėja virškinimas, reguliariau tuštinamasi ir netgi šiek tiek pabąla dantys.
Taigi,- kaip iš tikro yra valomos druskų nuosėdos iš mūsų organizmo?
Pirmiausia turime įsigyti tam tinkamus ryžius.Šios detoksikacijos tikslas- iš mūsų organizmo pašalinti sausgyslėse ir sąnariuose besikaupiančių druskų perteklių. Geriausiai šiam tikslui tiks nešlifuoti geltonieji arba rudieji ryžiai, kuriuose matosi ryškios rudos spalvos gyslelės.Šie ryžiai yra tinkamiausi dėl dviejų priežasčių. Visų pirma nuo jų nėra pašalintas grūdą saugantis apvalkalėlis, kuriame yra tikra mikroelementų saugykla. Valant organizmą, ryžiai iššluoja viską iš jūsų žarnyno, įskaitant ir jums reikalingas maistingąsias medžiagas, todėl detoksikacijai ir reikalingi tokie ryžiai, iš kurių vertingosios maistinės medžiagos nepašalintos. Antra priežastis, dėl kurios jums reikėtų ieškoti būtent rudųjų ryžių yra ta, kad nešlifuoti ryžiai brinksta kitaip nei baltieji šlifuotieji jų broliai. Jie brinksta daugiau, o brinkdami dar ir pradeda dygti,- kas savaime yra tikrai naudinga.
Kaip šiuos ryžius paruošti naudojimui?
Jums reikia 4 stiklinaičių arba puodelių. 200 ml talpos visiškai pakanka. Šias stiklinaites susižymėkite markeriu ar dar kaip nors, kaip jums patogu. Tai yra labai svarbu, nes stiklinaičių negalima painioti.
1 diena
2-3 valgomuosius šaukštus sausų ryžių pilame į 1 numeriu pažymėtą indelį. Po to juos užpilame vandeniu iki pat indo viršaus.Viskas,- pradedame ryžius mirkyti.
2 diena
Į 2 indelį dedame 2-3 šaukštus ryžių ir užpilame juos vandeniu. Iš pirmojo indelio išpilame vandenį, ryžius nuplauname po tekančiu vandeniu ir vėl užpilame švariu geriamu vandeniu.
3 diena
Į 3 indelį dedame 2-3 valgomuosius šaukštus sausų ryžių ir juos užpilame vandeniu. Iš pirmojo ir antrojo indelių nupilame vandenį. Ryžius nuskalaujame ir vėl užpilame vandeniu. Būkite atidūs ir nesumaišykite indelių.
4 diena
Į ketvirtuoju numeriu pažymėtą indelį dedame 2-3 valgomuosius šaukštus ryžių ir juos užpilame geriamuoju vandeniu. iš 1,2 ir 3 numeriais pažymėtų indelių vandenį nupilame, ryžius nuskalaujame ir vėl juos užpilame vandeniu.
5 diena
Pradedame valgyti mirkytus ryžius. Ryžius valgome 40 dienų. Iš 1 numeriu pažymėto indelio esančių ryžių išverdame košelę ant vandens.Šią košelę valgome be sviesto ir druskos.Labai svarbu- 30 minučių prieš valgant šią košelę yra būtina išgerti bent vieną stiklinę vandens. Suvalgius ryžius 4 valandas negalima nei gerti, nei valgyti.Po keturių valandų galite valgyti ir gerti taip, kaip esate įpratę.Tačiau per 40 tokio organizmo valymo dienų reikėtų vengti druskos, prieskonių, cukraus, česnako, acto, arbatos, kavos ir alkoholio.
Komentarų nėra:
Rašyti komentarą